Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

22. listopadu 2018 12:00
Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

Listopad se nám pomalu chýlí ke konci, ale skvělých hudebních a kulturních akcí stále přibývá! My vám tradičně představíme seznam těch, na kterých byste neměli chybět. Kterou z nich si vyberete?

1. Poetika & Lipo Tour

Pátek 23. listopadu, Hobe Music Hall, Pardubice, od 20:00 hodin

Rocková kapela Poetika se vydává na společné koncertní turné s rapperem Lipem! Tato senzační dvojice spolu poprvé zahraje v Pardubicích a diváci se zde dočkají hitů jako Zkouším žít nebo Ležím v Tvé blízkosti. Bude to skvělý mejdan!

 

2. Lenny – MMXVIII Tour

Sobota 24. listopadu, Denoche Music Hall, Hradec Králové, od 20:00 hodin

Úterý 27. listopadu, Brick House, Ostrava, od 20:00 hodin

Středa 28. listopadu a čtvrtek 29. listopadu, Sono Centrum, Brno, od 20:00 hodin

Není mnoho českých hudebníků, kterým se povedlo uspět do stejné míry v zahraničí, jako v České republice. Jenže Lenny není ledajaká zpěvačka. Pop-rocková hvězda letos na přelomu podzimu a zimy vyráží na turné MMXVIII Tour a její koncerty přinesou zábavu, parádní hudební pecky a samozřejmě hodně energie. Zpěvačka s takovým talentem se v České republice jen tak nevidí a vy máte možnost jí během následujícího týdnu zažít na vlastní oči!

 

3. Xindl X – Sexy Exity Tour

Sobota 24. listopadu, Dům kultury, Mladá Boleslav, od 20:00 hodin

Čtvrtek 29. listopadu, DEPO2015, Plzeň, od 20:00 hodin

Xindl X již deset let patří mezi českou hudební elitu a letos se tento sympatický hudebník vydá na nejrozsáhlejší koncertní turné v kariéře. Xindl X si v létě zahrál na několika prestižních festivalech a v březnu vystoupil před vyprodanou O₂ arenou. Tento hudebník rozhodně umí udělat dobrou show a pokud jste ho ještě nezažili hrát naživo, rozhodně jste o něco přišli!

 

4. Thom Artway – All I Know Tour

Pátek 23. listopadu, Cooltour, Ostrava, od 20:00 hodin

Čtvrtek 29. listopadu, Dundee Jam, Kladno, od 20:30 hodin

Thom Artway uprostřed náročného koncertního turné hraje po celé České republice a po sérii vydařených koncertů se jeho pobyt v Česku pomalu chýlí ke konci. Hudebník a textař letos vydal povedenou desku All I Know a jeho živé vystoupené po celé Evropě sklízí samé pochvaly. Přijďte se podívat na jednoho z největších hudebních talentů v České republice, dokud tu ještě bude!

 

5. Výstava Titanic

Pavilon C, Výstaviště Brno, výstava trvá do 31. března 2019

Jaké bylo stát na palubě nejznámější lodě světa? Jak vypadaly kajuty první třídy v porovnání se třetí třídou? To vše a mnohem víc se dozvíte na jedinečné výstavě Titanic v Brně! Světoznámá výstava nabízí unikátní exponáty vytažené přímo ze dna Atlantického oceánu, nebo i dětský program Dobrodružná cesta za pokladem oceánu. Je tu něco pro každého, tak neváhejte a přijďte navštívit neuvěřitelnou výstavu již tento víkend!

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat