Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

29. listopadu 2018 12:00
Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

Začíná nám prosinec a s ním přichází i řada skvělých hudebních a kulturních akcí, u kterých nesmíte chybět. Co vše nabídne první prosincový týden? Začne mistrovství světa ve florbale, zpěvačka Lenny završí turné ve Foru Karlín a Eddie Stoilow dorazí do Hradce Králové! To bude jízda!

1. Thom Artway – All I Know Tour

Čtvrtek 29. listopadu, Dundee Jam, Kladno, od 20:30 hodin

Pátek 30. listopadu, Kino Máj, Uherské Hradiště, od 20:00 hodin

Thom Artway ukončuje českou etapu All I Know Tour ve velkém stylu! Talentovaný hudebník nejprve zahraje na Kladně, poté v Uherském Hradišti a oba koncerty budou nabité hity z povedeného nového alba All I Know. Artway letos prožívá nejpovedenější ročník své dosavadní hudební kariéry a pokud jste ho ještě neviděli, tak bychom ho rozhodně doporučili vidět hrát naživo, dokud bude ještě v České republice!

 

2. Xindl X – Sexy Exity Tour

Čtvrtek 29. listopadu, DEPO2015, Plzeň, od 20:00 hodin

Pátek 30. listopadu, Lidový dům, Karlovy Vary, od 20:00 hodin

Sobota 1. prosince, ABC Klub, Pardubice, od 20:00 hodin

Čtvrtek 6. prosince, Kulturní středisko města Ústí nad Labem, od 19:30 hodin

Koncertní turné Xindla X je v plném proudu! Český hudebník a textař letos slaví 10 let na scéně a jeho dosavadní koncerty v rámci turné si vysloužily pochvaly od fanoušků po celé republice. Nepromarněte šanci vidět jednoho z nejúspěšnějších českých hudebníků naživo, bude to show, jakou jste dosud nezažili!

 

3. Lenny – MMXVIII Tour

Sobota 1. prosince, Forum Karlín, Praha, od 20:00 hodin

Zpěvačka Lenny o víkendu završí podzimní část MMXVIII Tour megakoncertem v pražském Foru Karlín! Rodačce z Prahy se letošní turné nesmírně povedlo a diváci po celé republice si její koncerty nesmírně chválí. Koncert ve Foru Karlín tento víkend bude nejspíš jeden z nejlepších letošních koncertů. Nenechte si ho ujít!

 

4. Mistrovství světa ve florbale

Od soboty 1. prosince do neděle 9. prosince, O2 arena a Arena Sparta – Podvinný mlýn, Praha

Praha letos zažije florbalový svátek! V nadcházejícím týdnu do hlavního města dorazí nejlepší florbalisté planety a utkají se o titul mistra světa. Český tým do šampionátu vstupuje s kádrem hráčů plný mladých nadějí a zkušených hráčů. Dočkají se svěřenci trenéra Petriho Kettunena vítězného finále 9. prosince? My rozhodně doufáme, že ano!

 

5. Eddie Stoilow – 15 let spolu World Tour 2018

Čtvrtek 6. prosince, Hudební klub Denoche, Hradec Králové, od 19:30 hodin

Eddie Stoilow zakončují turné 15 let spolu koncertem ve skvělém klubu Denoche v Hradci Králové! Čeští rockeři mají za sebou povedený rok. Jejich singly With You a We Rule This World se dočkaly obrovského úspěchu a my jsme zvědaví na to, co nám kapela připraví v roce 2019!

 

6. Czech Social Awards 2018

Sobota 1. prosince, Hotel Hilton, Praha, od 17:00 hodin

Kdo se letos stane vládcem, či vládkyní, sociálních sítí v České republice? To se dozvíme už v sobotu během Czech Social Awards v pražském hotelu Hilton! Nebudou zde chybět největší hvězdy českého internetu a během večírku zahrají například americký zpěvák Justin Jesso, Mikolas Josef Eddie Stoilow. Bude to akce jako hrom a my se na ni hrozně těšíme! Celkový seznam nominovaných je k vidění ZDE.

 

Zdroj: Instagram, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat