Právě vysíláme

Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

14. prosince 2018 9:23
Hudební a kulturní tipy Evropy 2: Kam tento týden vyrazíte vy?

Vánoce se nám blíží, ale nebojte, i vy máte možnost uniknout vánoční horečce pomocí skvělých hudebních a kulturních akcí po celé republice. Kterou akci si tento týden vyberete vy?

1. Emma Smetana

Pátek 14. prosince, Manifesto Market, Praha, od 19:00 hodin

Nenechte si ujít předposlední letošní koncert Emmy Smetany v nádherném prostředí Manifesto Market, poblíž pražské Florenci! Zpěvačka letos zažila jeden z nejpovedenějších ročníků v kariéře a její společné turné s Emmou Drobnou si vysloužilo pochvaly od fanoušků po celé republice. Zažijte skvělé vystoupení nadané zpěvačky Emmy Smetany i vy, už v pátek 14. prosince!

2. Finále StarDance

Sobota 15. prosince na ČT1 od 20:00 hodin

Finále televizního fenoménu StarDance je tu! Tři taneční páry budou tento víkend bojovat o titul krále či královny tanečního parketu a my se na to nesmírně těšíme. Letošní vydání této každoroční soutěže mělo všechno: Mimořádné taneční vystoupení, skandály, nebo dramatické překvapení. Kdo bude vítězem letošní soutěže, do které se zamiloval celý národ? To se dozvíme už v sobotu!

3. Xindl X – Sexy Exity Tour

Úterý 18. prosince, Lucerna Music Bar, Praha, od 20:30 hodin

Středa 19. prosince, Lucerna Music Bar, Praha, od 20:30 hodin

Čtvrtek 20. prosince, Lucerna Music, Praha, od 20:30 hodin

Xindl X završuje jubilejní turné Sexy Exity třemi velkolepými koncerty v pražském Lucerna Music Baru! Deska Sexy Exity se letos dočkala obrovského úspěchu a Xindl X se s fanoušky bude chtít rozloučit ve velkém, tak neváhejte a dorazte do Lucerna Music Baru v úterý, ve středu, nebo ve čtvrtek!

4. Spider-Man: Paralelní světy

V kinech od 13. prosince po celé České republice

Tento týden vstupuje do kin jeden z nejzajímavějších animovaných filmů letošního roku – Spider-Man: Paralelní světy. Filmový trhák ze světa Marvel představí oblíbeného superhrdinu Spider-Mana v trochu jiném světle a titulní skladbu k filmu složil Post Malone. To bude jízda!

5. Emma Drobná na Zlatém koncertě 2018

Úterý 18. prosince, NTC Bratislava, od 19:00 hodin

Senzační slovenská zpěvačka Emma Drobná se vrací na Slovensko! Emma v rámci Zlatého koncertu v Národním tenisovém centru Bratislava zahraje svoje největší pecky, například Try, Words, nebo Remember. Bude to hudební zážitek, který si budete ještě pamatovat hodně dlouho!

 

Zdroj: Instagram, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat