Právě vysíláme

BOEING představí nový luxusní soukromý letoun! Co nabídne za vychytávky?

14. prosince 2018 9:10
BOEING představí nový luxusní soukromý letoun! Co nabídne za vychytávky?

Americká společnost Boeing představila nejmodernější a nejluxusnější soukromý letoun na světě! Model Boeing 777X nabídne majitelům zcela unikátní letecký zážitek – nechybí v něm například sprcha, šatna, či soukromý bar!

Boeing představil nový model na každoroční konferenci Middle East Business Aviation Association (nebo Asociace firemní aviace na Blízkém východě) a celý svět nad ním žasne. Boeing 777X se mimo již zmíněné sprchy, či soukromého baru bude chlubit i královskou postelí, jídelnou, nebo obývacím pokojem. Odvážní zákazníci si ho budou moci pořídit za 300 milionů liber, což v přepočtu vyjde na 8,63 miliardy Kč. Je to pořádná pálka, ale mrkněte, jak vypadá vnitřek!

Nový model je zatím stále ve zkušební fázi a firma Boeing odhaduje, že vstoupí na trh už v roce 2020. Americká společnost kromě této luxusní verze představila i verzi pro běžné použití – Ta má údajně nahradit stávající model Boeing 777, který díky obrovskému rozpětí křídel a efektivnímu čerpání paliva patří mezi nejvydařenější letouny všech dob. Společnost chce s modelem Boeing 777X nasadit laťku ještě výš. Jak na to zareaguje konkurence?

Zdroj: The Sun, Boeing, Instagram, Middle East Business Aviation Association

Video: Ženy šly v dotykovém oblečení na diskotéku a takhle to dopadlo, vy chmatáci

Články, které by tě mohly zajímat