Právě vysíláme

Hudební bizáry: Hanbaté fotky, účast v podivné reality show a… strašlivý zpěv!

22. července 2019 10:10
Hudební bizáry: Hanbaté fotky, účast v podivné reality show a… strašlivý zpěv!

Svou kariéru odstartovala hanbatými fotografiemi, od nich už nebyla dlouhá cesta do reality show Hotel Paradise a ač se to může zdát podivné: další věc, o kterou se pokoušela, představovala hudba. Bohužel…

O reality show Hotel Paradise jsme psali v posledním dílu našeho seriálu o bizárech na českých televizních obrazovkách, který si můžete přečíst ZDE. Jednou z účastnic téhle soutěže byla také Klaudia Chlustinová.

Ta odstartovala svou kariéru při focení nahatých fotografií, posléze šla právě do zmíněné show. Člověk by se po tomhle rozjezdu ptal, kam to ještě může zajít a fakt, že Klaudie zvolí jako svůj další bod kariéry hudbu, by asi leckoho překvapil. Ale bohužel se tak stalo. Bohužel….

Hudba, která bolí…

Abychom byli spravedliví: její vystupování v Hotelu Paradise se rozhodně nedalo srovnat například s takovou legendou soutěže, jakou byl Leo Beránek, nebo pozdější vítězka Nela Slováčková. Klaudia se oproti nim projevovala vlastně jako inteligentní a milé děvče.

Její hudební počiny ale rozhodně inteligentní ani milé nebyly. Přestože Klaudia dělala především covery cizích skladeb, tak její provedení písně „obohatilo“ tak, že při poslechu budete chtít, aby vám uši zalezly do hlavy. Račte si to poslechnout sami!

Zdroj: YouTube

 

Články, které by tě mohly zajímat