Právě vysíláme

Hvězda Gilmorových děvčat Lauren Graham je single, rozešla se s dlouholetým přítelem

20. června 2022 13:10
Hvězda Gilmorových děvčat Lauren Graham je single, rozešla se s dlouholetým přítelem

Lauren Graham je opět sama. Po více než deseti letech se rozešla s přítelem Peterem Krausem, s nímž si zahrála v seriálu Parenthood. Svůj vztah měla dvojice v tichosti ukončit už koncem minulého roku.

Hvězda Gilmorových děvčat Lauren Graham musí hledat jinde. Pro magazín People potvrdila rozchod s dlouholetým partnerem Peterem Krausem, s nímž si zahrála v seriálu Parenthood. Dvojice začala randit před dvanácti lety, poznala se však již mnohem dříve, a to v roce 1995. Jiskra ale mezi ní přeskočila až po dvou dekádách.

O Krauseovi mluvila Graham vždy velmi pěkně. V roce 2010 v rozhovoru pro Redbook uvedla, že spolupráce s ním je vždy velmi zábavná a jednoduchá. A vyjádřila se rovněž k začátku jejich vztahu. „Nikdo o nás zpočátku nevěděl, trávili jsme spoustu času doma a nevycházeli ven,“ přiznala.

Po boku Graham si Krause zahrál nejen v seriálu Caroline In The City, na jehož setu se pár poznal, a v Parenthood, ale také v pokračování Gilmorových děvčat, která herečku proslavila. V čtyřdílném filmu vydaném s podtitulem A Year In The Life se Krause objevil v roli rangera.

Nejtěžší období vztahu prožila dvojice během koronaviru. Kvůli natáčení Disney série The Mighty Ducks: Game Changers ve Vancouveru se Graham nedostala téměř pět měsíců domů. „Obvykle jde o dvouhodinový let. Létala jsem vždy domů na víkendy, ale teď to nešlo,“ uvedla v rozhovoru s Ellen DeGeneres. O příčině rozpadu vztahu pár mlčí, údajně však zůstali GrahamKrausem dobrými přáteli.

Články, které by tě mohly zajímat