Právě vysíláme

Ikonická trojka opět spolu. Courteney Cox oslavila hvězdu na chodníku slávy se svými kamarádkami

28. února 2023 14:07
Ikonická trojka opět spolu. Courteney Cox oslavila hvězdu na chodníku slávy se svými kamarádkami

Courteney Cox se dočkala velké pocty a má svou vlastní hvězdu na chodníku slávy v Hollywoodu. Na slavnostním odhalení nechyběly její nejlepší kamarádky ze seriálu Přátelé.

Pokud máte rádi Courteney Cox, jistě víte, že známá herečka se už řadu let kamarádí s Jennifer Aniston a Lisou Kudrow. Tato ikonická trojice spolu peče od dob Přátel a přátelství trvá už spoustu let. Když se tedy seriálová Monica dočkala hvězdy na hollywoodském chodníku slávy, její kamarádky u toho nemohly chybět.

Aniston i Kudrow dostaly možnost proslovu, ve kterém potvrdily, jak moc mají Courteney Cox rády a váží si 30 let dlouhého přátelství. Jennifer Aniston pak promluvila i o jejich prvním setkání. „Byla jsem opravdu nervózní, když jsem Courtney měla poprvé potkat na placu Přátel. Byla jsem totiž její velká fanynka už předtím,“ řekla.

Lisa Kudrow na slavnostním odhalení hvězdy uvedla, co všechno pro ni herečka znamená. „Courtney, chceme jen říct, že jsme na tebe moc pyšné. Jsi definice opravdové krásy, talentu, a co je nejdůležitější, jsi dobrý a slušný člověk. Díky, že jsi v našich životech,“ řekla seriálová Phoebe a dodala pár vtípků: „Opravdu doufáš, že nemáš žádnou skvrnu na zdi nebo že polštář je tam, kde má být, a že tahle hvězda bude opravdu rovná,“  narážela tak na postavu Moniky, která je posedlá úklidem. Jak totiž sama Courteney Cox v minulosti několikrát přiznala, tato vlastnost ji s její postavou vždy spojovala.

 

Články, které by tě mohly zajímat