Právě vysíláme

Proč nemá Jennifer Aniston děti? Procházela jsem umělým oplodněním, bylo to těžké, přiznala herečka

10. listopadu 2022 14:30
Proč nemá Jennifer Aniston děti? Procházela jsem umělým oplodněním, bylo to těžké, přiznala herečka

Jennifer Aniston poprvé promluvila o velmi intimní záležitosti a sdílela zkušenost s umělým oplodněním.

Proč slavná Jennifer Aniston nemá děti? Chce dát přednost kariéře, nebo jsou za tím zdravotní problémy? To jsou otázky, které fanoušci i média řeší již několik let. Samotná Jennifer se nakonec sama rozhodla promluvit a celou věc objasnit. V novém, upřímném rozhovoru pro magazín Allure herečka otevřela bolestné téma těhotenství a odhalila tajný boj s neplodností. „Snažila jsem se otěhotnět. Byla to pro mě náročná cesta, cesta k početí dětí,“ řekla Aniston magazínu.

„Všechny ty roky a roky a roky spekulací… Bylo to opravdu těžké,“ poznamenala. „Procházela jsem umělým oplodněním, pila čínské čaje,” uvedla s tím, že dělala vše, co se dalo, aby měla miminko. „Dala bych cokoliv, kdyby mi někdo řekl: Zmraz si vajíčka. Udělej si laskavost,“ přiznala Jen. K jejím potížím nepomohl ani rozchod s manželem Bradem Pittem (v roce 2005 – po pěti letech vztahu) a zraňující domněnky, že si vybrala kariéru před dětmi a že právě to byl důvod rozvodu jednoho z nejikoničtějších párů amerického showbyznysu. „Byly to absolutní lži,“ řekla Aniston o pomluvách, že byla jen sobecká a záleželo jí na kariéře.

Ve svých 53 letech se prý herečka cítí skvěle i bez dětí. „Cítím se nejlépe v tom, kdo jsem dnes, lépe než kdy předtím ve svých 20 nebo 30 letech nebo v polovině 40,“ uvedla.

Články, které by tě mohly zajímat