Právě vysíláme

Internet se směje nafoukanému muži z Tinderu! Jeho požadavky na přítelkyni jsou vážně komické

14. dubna 2019 15:10
Internet se směje nafoukanému muži z Tinderu! Jeho požadavky na přítelkyni jsou vážně komické

Na internetových seznamkách se možná opravdu nachází vaše budoucí láska. Zcela jistě tam ale narazíte i na úplně hloupé lidi, u kterých se ani nemůžete divit, že jsou single. Jeden takový případ vám dnes představíme!

Neznámá žena pod přezdívkou Trash Queen sdílela na Twitteru obrázek muže z Tinderu, se kterým byste se vážně seznámit nechtěli. Už podle jeho popisu na profilu je totiž jasné, že se jedná o úplného hlupáka.

Muž jménem Kirk je zdá se jasným případem chlapa, co má místo mozku jen svaly. Jeho požadavky na budoucí potencionální partnerku jsou totiž tak šílené, že by byl opravdu zázrak, kdyby se mu některá z žen ozvala.

Jelikož má muž zřejmě sebevědomí až na půdu, napsal si do profilu tři požadavky, které musí jeho přítelkyně splňovat. Zde jsou:

Pravidlo č.1: Nechci být ničí nevlastní táta, takže nesmíš mít víc než jedno dítě! Chci mít vlastní děti!

Pravidlo č.2: Pokud randíš s černými muži, ani se mi neobtěžuj napsat!

Pravidlo č.3: Nechci nikoho, s kým budu ztrácet čas. Vydělej si své vlastní peníze!

Terč posměchu

Pokud se vám už tohle zdá moc, ujišťujeme vás, že tímto šíleným textem Kirk nekončí. Pod své tři požadavky totiž ještě krátce připsal něco o sobě. „Mám vlastní dvoupokojový byt, cvičím, mám německého ovčáka a hodně jím,“ napsal zřejmě s pocitem, že vám z toho spadne brada.

Když se fotografie profilu objevila na internetu, ihned sklidila úspěch. Kirk se tak nyní musí smířit s pořádným posměchem a řadou komentářů, ve kterých lidé naráží na to, proč na svém tinderovém snímku nemá oblečené kalhoty. Řada twitterových uživatelů mimo jiné taky napadla ona ironická otázka: „Jak je možné, že je Kirk stále single?“ 🙂

 

 

Zdroj: DailyMail, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat