Právě vysíláme

Jake Paul poprvé prohrál v boxerském zápasu a chce odvetu. Tommy Fury zvítězil na body

28. února 2023 12:49
Jake Paul poprvé prohrál v boxerském zápasu a chce odvetu. Tommy Fury zvítězil na body

Fanoušci smutní, boxerský svět jásá. YouTuber Jake Paul byl poprvé poražen a profesionál Tommy Fury vyhrál v důležitém zápasu na body.

V neděli se odehrál dlouho avizovaný boxerský zápas kontroverzního youtubera Paula a Tomma Furyho, mladšího bratra slavného boxera Tysona Furyho. Zápas byl dvakrát odložena fanoušci se ho nemohli dočkat. Pánové předvedli skvělý „trash talky“ a odpůrci Paula doufali, že Jake, přezdívaný Problem Child, poprvé prohraje. A nakonec se tomu opravdu stalo!

Zápas se uskutečnil v Saudské Arábii a Tommy Fury zvítězil na body. Po prohraném boji ovšem Jake Paul překvapil a ukázal pokoru. Tommymu pogratuloval k vítězství, ukázal respekt a dodal, že se těší na odvetu.

Fury na tiskové konferenci uvedl, že je připraven a klidně do zápasu půjde znovu. „Dnes jsem vytvořil svůj vlastní odkaz a vítezství věnuji své holčičce a své ženě. Milují vás,“ řekl Fury. Právě do jeho rodiny se v předzápasových rozhovorech obul i samotný Jake Paul. Těsně před souboje se ovšem Furymu omluvil.

Vítězství Furyho (foto: Profimedia)

Články, které by tě mohly zajímat