Právě vysíláme

Jake Paul je na mizině, tvrdí jeho bratr Logan. O peníze přišel kvůli kryptoměnám

18. června 2022 8:10
Jake Paul je na mizině, tvrdí jeho bratr Logan. O peníze přišel kvůli kryptoměnám

Trh s kryptoměnou zasáhla v poslední době velká ztráta, která se expertů zlepší až za dva roky. Podle časopisu Forber je bitcoin na nejnižší hodnotě od prosince roku 2020. Řada lidí tedy ztratila hodně peněz. Mezi nimi i youtuber Jake Paul.

Youtuber a boxer Jake Paul je podle svého staršího bratra jedním z těch, co prodělali kvůli investování do digitální měny. Logan Paul o finanční situaci svého sourozence promluvil n epizodě svého podcastu. Nejprve na řadu přišla Jakova boxerská kariéra. Jak zaznělo v podcastu, Jake Paul díky výhrám v boxu vydělal loňský rok přes 40 milionů dolarů. Peníze ovšem podle svého bratra investoval do digitálních měn a nyní o peníze přišel. „Je jedno kolik si za zápasy vydělal, dal to všechno do kryptoměny…je chudý,“ řekl šestadvacetiletý Logan.

Je otázkou, jak moc Logan Paul finanční situaci svého bratra zveličoval. Jake Paul pravděpodobně zcela na mizině není a nevyhlásí bankrot. Kvůli nákupu digitální měny však zcela jistě o nějaké peníze přišel. Stále se však řadí mezi velmi úspěšné influencery a má další vedlejší projekty. V loňském roce byl dokonce vyhlášen třetím nejlépe vydělávajícím boxerem světa.

 

 

Články, které by tě mohly zajímat