Právě vysíláme

Je Sophie Turner znovu těhotná? Fotografové ji zachytili s rostoucím bříškem

17. února 2022 8:10
Je Sophie Turner znovu těhotná? Fotografové ji zachytili s rostoucím bříškem

Sophie Turner se pravděpodobně letos stane dvojnásobnou maminkou. Fotografové ji zachytili s vypouklým bříškem, které si měla během procházky s manželem Joe Jonasem a dcerou Willou několikrát pohladit. Okamžitě se tak rozjely spekulace o jejím dalším těhotenství.

Pětadvacetiletá hvězda seriálu Hra o trůny se pravděpodobně brzy stane podruhé maminkou. Několikrát byla zachycena s vypouklým bříškem, z toho jednou s krátkým bílým topem. Odhalené bříško si během procházky s manželem a dcerou, rok a půl starou Willou, několikrát pohladila. I proto fanoušci pojali podezření, že je Turner podruhé těhotná.

Sama herečka, co se jejího možného očekávání druhého potomka týče, zatím mlčí. A je otázkou, zda o něm vůbec promluví. První těhotenství totiž potvrdila až několik měsíců po porodu, dceru pak s manželem Joe Jonasem oficiálně veřejnosti doposud neukázali. Její fotografie nesdílí ani na sociálních sítích.

Svého prvního potomka na světě v lednu přivítal Joeův bratr Nick. Jemu a manželce Priyance Chopře ho odnosila náhradní matka. Jejich další bratr Kevin má pak děti dvě, dcery Alenu Rose Jonas a Valentinu Angelinu Jonas.

Články, které by tě mohly zajímat