Právě vysíláme

Jennifer Aniston chodí s kamarádem z Přátel. Herečku nachytali při líbačce s Matthewem Perrym

1. dubna 2023 11:39
Jennifer Aniston chodí s kamarádem z Přátel. Herečku nachytali při líbačce s Matthewem Perrym

Tak tento nový pár nečekal snad vůbec nikdo! Dvě hvězdy ze seriálu Přátelé se daly dohromady a byly přichyceni při žhavé líbačce.

Jennifer Aniston je single už několik let a ačkoliv se vždy spekulovalo o jejím návratu k bývalému Bradu Pittovi, tyto zvěsti se nikdy nepotvrdily. Brad má totiž novou přítelkyni a randí s mladou návrhářkou šperků. Krásná Jennifer však nemusí smutnit a našla si překvapivou náhradu. Herečka byla totiž viděna v ulicích New Yorku, jak vyráží na rande se svým starým dobrým kamarádem z Přátel Matthewem Perrym. A pozor, dvojice byla spatřena při líbačce, a to tedy znamená, že tu máme nový hollywoodský pár. Perry se měl rovněž ukázat na premiéře nového filmu Murder Mystery 2, ve kterém hraje hlavní roli právě Aniston.

Matthew Perry měl rovněž vždy v lásce smůlu a má za sebou velmi složité období. O životě plném drog a psychických problémů navíc napsal autobiografickou knihu, která se na světlo světa dostala před loňskými Vánocemi. Jak informuje magazín People, byla to pak právě Jennifer Aniston, která svého kamaráda v těžkých časech podržela a v posledních měsících byla pro Perryho velkou oporou. „Matthew vedle Jennifer ožil a vypadá to, že je konečně moc šťastný,“ řekl tajný zdroj magazínu.

Co na tento nový překvapivý pár říkáš ty? Pro nás, jako pro fanoušky Přátel, naprostá pecka! 

 

Přáli byste Jennifer Aniston onoho osudového muže? My také! A jelikož jsme vždy cítili zvláštní pouto mezi Chandlerem a Rachel klidně bychom si lásku mezi Jennifer Aniston a Matthewem Perry uměli představit. Bohužel, je to jen naše aprílová představa. 🙂

Články, které by tě mohly zajímat