Právě vysíláme

Jiří „Denisa“ Procházka byl zavřený tři dny ve tmě. Čekají ho státnice i oslava vítězného zápasu

13. května 2021 9:10
Jiří „Denisa“ Procházka byl zavřený tři dny ve tmě. Čekají ho státnice i oslava vítězného zápasu

Do středečního InstaCallu Evropy 2 si Ondra Urban s Petrem Říbalem pozvali Jiřího „Denisu“ Procházku. Povídali si s ním nejen o zápasení, ale také o jeho vizáži či o pobytu ve tmě, který český fighter absolvoval.

Na začátku května obletěla česká média zpráva o fenomenálním výkonu Jiřího „Denisy“ Procházky v zápase proti Američanovi Dominicku Reyesovi. Toho nekompromisně ve druhém kole ukončil a nyní je téměř jisté, že další, proti komu se postaví, bude Jan Blachowicz. Ještě, než k zápasu dojde, však bude muset Polák porazit svého protivníka Glovera Teixeira.

Jak moderátorům Evropy 2 Ondrovi Urbanovi a Petrovi Říbalovi ve středečním InstaCallu Procházka prozradil, vítězství nad Reyesem ještě oslavit nestihl. „Mám ji naplánovanou na příští víkend,“ uvedl.

Vedle zápasení český fighter ještě studuje a brzy ho čekají státnice. Krátké odreagování, kterého si užil během třídenního pobytu ve tmě, jenž ukončil ve středu dopoledne, tak přivítal. „Velmi mi to pomohlo, ani jsem nevěděl, jak moc jsem něco takového potřeboval. Člověk se tam probere veškerými svými věcmi a trošku se pročistí,“ uvedl Procházka. „Když jsem vyšel ven, tak to bylo nádherný. Ty barvy kolem sebe, nebe, slunce…“ pochvaloval MMA zápasník, který se nevyhnul ani imaginacím. „Je důležité zůstat v realitě. Musíš si vybírat, čemu věříš a čemu ne. Kamarád tam byl deset dní a měl třeba vidění, že je v chrámu.“

V rozhovoru zároveň prozradil, že i díky svým posledním úspěchům začal pilovat angličtinu. „Posledního půl roku jsem minimálně jednou dvakrát týdně jel online rozhovory, snažím se pouštět si filmy v angličtině, pochytávat slovíčka…“

A padly otázky také na Procházkovu vizáž. Plánuje se v blízké době oholit a ostříhat? A je cop, který si lidé ve spojitosti se zápasníkem často vybaví jako první, vůbec z jeho vlasů? To a mnohem více se dozvíte v záznamu InstaCallu Evropy 2.

Zdroj: Redakce, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat