Právě vysíláme

Již dnes představí APPLE nové iPHONY! Co od nich můžeme čekat?

11. září 2018 12:10
Již dnes představí APPLE nové iPHONY! Co od nich můžeme čekat?

Apple dnes představí novou řadu produktů, včetně nového iPhonu! Jak bude vypadat a co nabídne? Vše vám prozradíme!

O co jde?

Firma Apple v srpnu zveřejnila pozvánku na událost odehrávající se 12. září v divadle Stevea Jobse v kalifornském Cupertinu. Nic víc o události ze strany Apple zatím nevíme, ale počítá se s tím, že jako každý rok v září značka představí nové modely telefonů iPhone. Akce začíná dnes v 19:00 našeho času a my ji pro vás budeme samozřejmě bedlivě sledovat.

Pozvánka, kterou zveřejnila firma Apple v srpnu

Jak bude nový iPhone vypadat?

Podle informací několika serverů v Číně to vypadá, že hlavním lákadlem konference budou letos vylepšené verze iPhone X. Spekuluje se, že Apple zítra představí tři nové modely: iPhone XS, iPhone XS Max a iPhone XC. Poslední zmíněný model je možná největším překvapením, jelikož se nejspíš jedná o levnější verzi iPhoneu X s horším fotoaparátem a displayem. Podle zdrojů budou modely iPhone XC vypadat takhle:

Co ještě chystá Apple za novinky?

Apple chce během zítřejší akce rovněž představit novou sérii hodinek Apple Watch. Series 4, jak se sérii nazývá, bude větší než předchozí modely, ale tím změny končí. Hodinky Apple Watch se po pomalém startu staly jedním z nejoblíbenějších produktů Apple a firma novými modely zřejmě sází na jistotu.

Internetem kolují i spekulace o vylepšené verzi iPad Pro. Apple se novému modelu iPad nejspíš ale vyhne, jelikož vydala nový, levnější iPad Pro letos v březnu. Zítřejší představení tak nejspíš ovládnou iPhoneyApple Watch.

Co novinkám říkáte vy? Těšíte se? Vše o nejúspěšnější značce světa se dozvíte TADY.

Zdroj: Metro, The Verge, The Guardian, Cnet, Instagram

Mobilní aplikace, bez kterých nedáme ani ránu

Články, které by tě mohly zajímat