Právě vysíláme

Joe Jonas za Sophie Turner už nesmutní. Půl roku od rozchodu byl zachycen po boku známé modelky

18. ledna 2024 9:10
Joe Jonas za Sophie Turner už nesmutní. Půl roku od rozchodu byl zachycen po boku známé modelky

Nejen Sophie Turner, ale i Joe Jonas se po rozchodu už posunul dál. Začátkem ledna byl spatřený po boku modelky Stormi Bree, s níž se vydal na lyže do Aspenu. Ačkoliv mezi nimi nedošlo na veřejnosti k žádné intimní chvilce, spekuluje se, že tvoří nový hollywoodský pár.

Joe Jonas a Sophie Turner v září oznámili, že se rozvádějí. Netrvalo to dlouho a hvězda Hry o trůny byla spatřena ruku v ruce s nejžádanějším britským mládencem Peregrinem Pearsonem. Jen pár měsíců na to si pak zřejmě novou lásku našel i Joe Jonas. Při cestě do lyžařského střediska Aspen byl totiž viděn po boku modelky Stormi Bree, s níž následně strávil celou dovolenou.

Dvojici doprovázela skupina přátel, fanoušci ji však spatřili i při intimním rande v jednom z hotelů. „Joe se na ni pořád usmíval. Povídali si, seděli blízko sebe a zdálo se, že jim je spolu dobře,“ uvedl zdroj magazínu Page Six. Na druhou stranu dvojici nikdo neviděl při důvěrné chvilce, možný vztah je tak zatím pouhou spekulací.

Stejně jako modelka, tak i Joe Jonas už je rodičem. S Turner vychovává dvě dcery. Ty strávily Vánoce s maminkou ve Velké Británii. Následně si je zpěvák 7. ledna vyzvedl a odcestoval s nimi do Miami. Tam je mimo jiné vzal na hudební hodinu.

Už zanedlouho se Joe Jonas spolu se svými bratry vydá znovu na celosvětové turné. Jonas Brothers navštíví Jižní Ameriku, Asii, Austrálii a následně také Evropu. Vůbec poprvé pak zamíří i do České republiky. V O2 areně zahrají 2. června.

Články, které by tě mohly zajímat