Právě vysíláme

Jon Marianek se znovu navezl do Marpa. „Já lítám tryskáčem, ty namačkaný v RyanAiru!“

27. května 2022 8:10
Jon Marianek se znovu navezl do Marpa. „Já lítám tryskáčem, ty namačkaný v RyanAiru!“

Ještě nedávno byl Marpo jeho idolem, teď se do něj Marianek naváží, kdy to jen jde. Minulý rok si dvojice vyměnila několik peprných vzkazů, poté vše utichlo. Jak se ale zdá, minimálně pro mladšího z dvojice kauza ještě neskončila a rapperovi opět poslal drsný vzkaz.

Mariankovi se přes fanouška dostala fotografie, na níž jsou zachyceni MarpoLenny sedící v letadle. K ní byl připsaný komentář: „Sedí v ekonomce.“ Toho se influencer okamžitě chytil a poslal Marpovi další ze svých drsných komentářů. Marpo si myslel, že konečně bude moct lítat v tryskáčích jak já, ale zase ho potkáte jen namačkanýho v RyanAiru, jak letí na dovču za 350 korun.“

Nepřímo se tak rapperovi vysmál za technické KO v zápase proti Vémolovi, což později potvrdil také v komentářích, když na adresu Marpa napsal „rozhodčí tě zachránil“. Příznivci boxu zápas kritizují, nelíbí se jim, jak ho dvojice pojala. Jak ale Vémola uvedl, probíhal přesně tak, jak trénoval.

Marpo na Mariankovu provokaci zatím nereagoval. V minulosti však v Insta Callu Evropy 2 odpověděl na influencerovo vyzvání Karlose Vémoly k zápasu slovy: „On (Mariánek) podle mě v životě nebojoval. Nebo dejme tomu, že s Jakem Paulem asi někdy trénoval, ale reálnej zápas, to je úplně něco jinýho. Najednou na tebe působí stres, jsou tam lidi. On není zvyklej vystupovat před lidma.“

Jak následně sám dodal, Mariánkovi by za „tři mega do držky“ dal. „Ozvi se, nějak to pošéfíme,“ vzkázal mu na to influencer. Od obou šlo však pravděpodobně jen o plané řeči, žádné datum zápasu totiž zatím oznámeno nebylo.

Články, které by tě mohly zajímat