Právě vysíláme

Jsou manželé, přitom se nikdy osobě nepotkali. Dvojice se zamilovala přes internet

14. prosince 2021 15:51
Jsou manželé, přitom se nikdy osobě nepotkali. Dvojice se zamilovala přes internet

Koronavirové období píše zvláštní příběhy. Mezi ně se řadí i ten šestadvacetileté Ayse a čtyřiadvacetiletého Darrina. Vzali se, aniž by se někdy potkali. Ano, i obřad skrze sociální sítě je dnes v některých státech povolen.

Aysa z Lancasteru a DarrinDetroitu si nyní mohou říkat „manželé“. Seznámili se přes sociální sítě, když si Aysa začala psát s šestapadesátiletou Kendou. Ta dívce prozradila, že má syna v jejím věku. Slovo dalo slovo a online randění nakonec vyústilo ve videohovory přes Zoom a velkou lásku.

Jak pár vypráví, ačkoliv se nikdy nepotkal, od července 2020 je nerozlučný. I přes pětihodinový časový rozdíl si spolu každý večer telefonuje. Aysa dokonce do Spojených států amerických plánovala vyrazit, jenže koronavirus jí cestu překazil.

Darrin jí jako správný romantik však prokázal svou lásku i skrze sociální sítě. V květnu letošního roku ji požádal svou dívku o ruku. Aysa s nadšením souhlasila a jelikož dvojice nevěděla, kdy se konečně osobně uvidí, rozhodla se rovnou vzít. Přes Zoom se tak 19. srpna stali z Ayse a Darrina oficiálně manželé. Na svatbě bylo „přítomno“ několik jejich přátel a členů rodiny.

„Za milion let bych neřekl, že by se mi mohlo stát něco podobného. Myslím, že to nikdo nečekal. Začali jsme si povídat loni, teď jsme ale oficiálně manželé. Stále tomu nemůžu uvěřit! Je to pro nás svým způsobem těžké, protože jsme se ještě osobně nepotkali. O to víc jsme ale jako pár silnější. Jednoduše se milujeme,“ uvedl Darrin pro Manchester Evening News.

Ani Aysa by v životě nečekala, že se zamiluje přes sociální sítě. „Je zábavné, že jsem se s ním seznámila skrze svoji nyní už tchýni. Rozuměli jsme si, když mi tedy navrhla, ať si promluvím s jejím synem, řekla jsem i, že je to skvělý nápad. Ale přiznám se, že jsem byla trochu nervózní, když jsem se podívala na jeho fotky a zjistila jsem, jak je krásný.“

Když si dvojice začala psát, zjistila, že má několik společných koníčků. Netrvalo to dlouho, a z chatování se staly hovory. „Bála jsem se, že to bude trapné, ale od začátku jsme spolu dokázali mluvit hodiny. Nejsem ten typ člověka, který by s někým na potkání flirtoval. Ale s Darrinem to šlo tak přirozeně,“ dodává Britka s tím, že se nemůže dočkat, až se s manželem konečně setká.

Články, které by tě mohly zajímat