Právě vysíláme

Kanyeho Westa zablokoval Instagram, zveřejnil příspěvek podporující násilí

17. března 2022 10:43
Kanyeho Westa zablokoval Instagram, zveřejnil příspěvek podporující násilí

Kanye West na čtyřiadvacet hodin přišel o Instagram. Zveřejnil na něm totiž příspěvek podporující násilí, a to v souvislosti s moderátorem Trevorem Noahem. Pokud zpěvák zveřejní další podobné posty, mohl by o přístup k sociální síti přijít úplně.

Moderátor Trevor Noah se nechal slyšet, že Kanye West obtěžuje Kim Kardashian. V posledních týdnech americkou celebritu a jejího přítele Petea Davidsona totiž neustále bombarduje zprávami plnými nenávistných vzkazů. Když se Ye, jak si nyní rapper nechává říkat, dozvěděl o mínění Noaha, rozhodl se zaútočit i na něj.

Na svém instagramu sdílel screenshot z Google vyhledávače, který popisuje moderátora jako „jihoafrického komedianta“. K tomu přidal popisek z písně Kumbaya, My Lord, jen slovo „kumbaya“ nahradil sprostou urážkou. Instagram ho tak zablokoval na 24 hodin, pokud však bude v podobných příspěvcích West i nadále pokračovat, mohl by přijít o sociální síť úplně.

Noah naštval rappera mimo jiné tím, že situaci Kardashian přirovnal k té své, kterou prožíval v dětství. Zmínil, že si lidé mysleli, že jeho matka Patricie jen přeháněla, když mluvila o tom, jak ji manžel psychicky týrá. Jenže pak vše došlo až do situace, kdy ji střelil do hlavy. O život naštěstí nepřišla.

WestKardashian mají celkem čtyři děti – North, Saint, Chicago a Psalm. Minulý rok v únoru podala Američanka žádost o rozvod, od podzimu pak randí se Petem Davidsonem.

Články, které by tě mohly zajímat