Právě vysíláme

Kim Kardashian a Kayne West se rozvádějí. Rapper bude na děti platit neuvěřitelnou sumu

30. listopadu 2022 12:49
Kim Kardashian a Kayne West se rozvádějí. Rapper bude na děti platit neuvěřitelnou sumu

Kim Kardashian a Kayne West žijí již více než rok v odloučení. Ačkoliv už oba měli nové partnery, žádost o rozvod podali teprve před pár měsíci. Aktuálně řeší rozdělení majetku a péči o jejich čtyři děti.

Rozvod Kim Kardashian a Kanyeho Westa je na spadnutí. Podle TMZ by měl být v závěrečné fází, kdy dvojice řeší rozdělení majetku a péči o své čtyři děti – devítiletou North, šestiletého Sainta, čtyřletou Chicago a tříletého Psalma. Podle všeho se dohodla na střídavé péči. Kayne West má pak Kardashian vyplácet 200 tisíc dolarů měsíčně, tedy pět milionů českých korun. Polovina z toho půjde na vzdělání dětí, druhá na jejich ochranu.

Zároveň West souhlasil, že na svou ex přepíše obě nemovitosti, které má v Kalifornii. Získat by měla i pozemek v Idahu.

Kardashian a West se vzali v roce 2014. Rozchod oznámila profesionální americká celebrita minulý rok v posledním díle reality show Keeping Up With Kardashians. Přiznala tehdy, že ji trápí odloučení od manžela, který spoustu času trávil na ranči ve Wyomingu. „Nechci mít manželka, který žije v jiném státě. Nikdy jsem si nepřiznala, že jsem osamělá. Myslela jsem si, že mám děti a všechno je v pohodě,“ uvedla.

V listopadu 2021 se Kardashian začala stýkat s komikem Petem Davidsonem, se kterým se ale letos v srpnu rozešla. Známý komik byl několikrát terčem urážek právě od Kayneho Westa, jenž na něm nenechal nit suchou. Davidson se bál o své zdraví, dokonce si nechal posílit ochranku.

Před několika dny se West nechal slyšet, že bude v roce 2024 opět kandidovat na prezidenta. Dokonce požádal Donalda Trumpa, jenž chce o totožný post také bojovat, zda by se stal jeho viceprezidentem. „To ho asi nejvíc rozčílilo,“ uvedl na sociálních sítích.

Články, které by tě mohly zajímat