Právě vysíláme

Kanye West měl pracovníkům Yeezy ukazovat erotická videa s Kim Kardashian. Firma bude vyšetřována

26. listopadu 2022 9:10
Kanye West měl pracovníkům Yeezy ukazovat erotická videa s Kim Kardashian. Firma bude vyšetřována

Hvězdnost Kanyeho Westa strmě padá dolů. Po rapperových antisemitských komentářích a rozvázání spolupráce s Adidasem začalo vyšetřování společnosti Yeezy, kde mělo docházet k velmi podivným praktikám.

Magazín Rolling Stone informuje o vyšetřování, které bylo zahájeno ve Westově firmě Yeezy, která nedávno přišla a spolupráci se značkou Adidas. Na povrch se dostávají zprávy o tom, jak probíhalo fungování společnosti i jak se choval samotný Kanye.

Slavný rapper je podezřelý z toho, že zaměstnancům ukazoval erotická videa a fotografie, na kterých byla vyobrazena i jeho bývalá žena Kim Kardashian. V Yeezy rovněž údajně panovala atmosféra kultu, šikana a zastrašování. Pracovníci nemohli veřejně sdílet odlišené názory a Kanye West prý vyhodil jednoho zaměstnance za to, že poslouchal rappera Drakea a nebyl Kanyemu „zcela oddán“.

Několik bývalých zaměstnanců napsalo anonymní otevřený dopis, ve kterých si na praktiky prováděných ve firmě stěžují. Viní rovněž manažery Adidasu, kteří údajně o všem věděli, ale vždy vše přehlíželi. Mluvčí Adidasu ovšem uvedl, že společnost se nyní bude dopisem zaobírat. „Bereme tato obvinění velmi vážně a rozhodli jsme se okamžitě zahájit nezávislé vyšetřování této záležitosti, abychom obvinění vyřešili,” řekl. 

Články, které by tě mohly zajímat