Právě vysíláme

KYLIE JENNER už není královnou INSTAGRAMU. V počtu lajků ji přemohla snad ta nejbizarnější fotografie vůbec!

14. ledna 2019 15:10
KYLIE JENNER už není královnou INSTAGRAMU. V počtu lajků ji přemohla snad ta nejbizarnější fotografie vůbec!

Dosavadní královnou Instagramu byla Kylie Jenner. Z pomyslného trůnu však byla sesazena obyčejnou fotografií vajíčka. Jak je to možné?

Na začátku roku 2019 se na oblíbené sociální síti odehrál snad ten nejbizarnější souboj o počet lajků v historii. Protože už neznámého uživatele přestalo bavit, že hvězdička Kylie sbírá lajky v milionech, rozhodl se založit profil s názvem World Record Egg a vyzval celý Instagram k lajkování zcela obyčejné fotografii vajíčka. „Pojďme společně vytvořit rekord a získat post nejoblíbenějšího příspěvku Instagramu. Bojujme proti Kylie Jenner a její fotce s 18 miliony lajků,“ stojí u fotografie vejce společně s hastagy #LikeTheEgg #EggSoldiers a #EggGang.

Rekord překonán

Ačkoliv je to neuvěřitelné, bizarní výzva se začala Instagramem šířit rychlostí blesku a příspěvek v tuto chvíli lajkovalo už 27 664 397 lidí. Rekord Kylie Jenner byl tak překonán na plné čáře a slavné brunetce byl status nejlajkovanějšího profilu navždy odebrán.

Doposud se nepodařilo zjistit, kdo vtipný profil s vajíčkem založil. Když server Buzzfeed autora profilu kontaktoval, pouze se mu dostalo zprávy, že za vším stojí slepice jménem Henrieta, jenž prý výzvu uveřejnila v souvislosti s novoroční výzvou, že nebude celý měsíc pít alkohol. 🙂

 

Zdroj: Instagram

Kdo jsou nejbohatší americké celebrity?

Články, které by tě mohly zajímat