Právě vysíláme

MARTINA PÁRTLOVÁ si založila nový Instagram, kde otevřeně popisuje život na Bali! Fotky jsou naprosto skvělé

9. ledna 2019 16:10
MARTINA PÁRTLOVÁ si založila nový Instagram, kde otevřeně popisuje život na Bali! Fotky jsou naprosto skvělé

Martina Pártlová se na dovolené v Bali rozhodně nenudí! Kromě postování typických instagramových záběrů má ale moderátorka i jiný záměr: představit tento zdánlivě rajský ostrov takový, jaký ve skutečnosti je. Její příspěvky rozhodně stojí za to.

Ráj na Zemi? Jak pro koho

Martina při dovolence na Bali upozorňuje na nádherné, ale i na méně lichotivé části ostrova. Zmiňuje idylické pláže a milé lidi, ale nevyhýbá se ani problémům místních s jednorázovými plasty, které silně škodí tamním mořským ekosystémům. Mrkněte na její postřehy z návštěvy místního konzervačního centra pro zraněné želvy:

Při dovolené na Bali ale kromě návštěv přírodních atrakcí nemůže chybět ani trochu zábavy! Koukejte, jak si užívá na místní diskotéce! P.S. pro zasvědcené: O chlapce se bohužel nejedná.

Martiny nový profil určitě stojí za zhlédnutí – je o cestování, ale jak ho neznáte. Těšíme se na to, jaké historky nám Martina z dovolené nabídne!

Pořad 3v1 nově vysíláme každý všední den kromě pátku od 22:00 hodin do půlnoci. A začínáme v únoru. Nenechte si ho ujít!

 

Zdroj: Instagram

Kdo jsou nejbohatší americké celebrity?

Články, které by tě mohly zajímat