Právě vysíláme

Láska mezi Tomem Cruisem a Shakirou? Zpěvačka prý poslala herce k šípku

25. května 2023 11:08
Láska mezi Tomem Cruisem a Shakirou? Zpěvačka prý poslala herce k šípku

Svět showbyznysu překvapila zpráva o flirtu mezi Shakirou a Tomem Cruisem. Jak se vztah dvou velkých hvězd bude vyvíjet? Zřejmě ne podle Tomových představ!

Na závodech Formule 1 v americkém Miami se Shakira potkala s Tomem Cruisem. Slavný hollywoodský herec prý na kolumbijské zpěvačce mohl oči nechat a Shakira se mu velmi zalíbila. Tom měl prý posléze o Shakiře básnit svým přátelům a podle zdrojů z jeho okolí to vypadalo, že se do zpěvačky se opravdu zakoukal. Cruise je ostatně stejně jako Shakira single a pokud se by tato dvojice dala dohromady, jistě by se jednalo o velmi silný pár.

Dle posledních zpráv ze zahraničních médií bylo ovšem zalíbení pouze jednostranné a Shakira Tomovy city neopětovala. Zpěvačka prý dokonce herce požádala, aby s ní přestal flirtovat a odmítla zaslané květiny. Jeden ze zdrojů uvedl magazínu Heat, že Shakira žádnou přitažlivost vůči Tomovi necítí. K herci prý byla pouze přátelská, ovšem ve vztahu nevidí žádnou romantiku. Cruise však nechce naštvat, a doufá, že bude mezi nimi panovat přátelské pouto.

Jak možná víte, kolumbijská dračice Shakira má za sebou krutý rozchod s bývalým přítelem Gerardem Piquém. Fotbalista si našel novou přítelkyni a zpěvačku dlouhou dobu podváděl. Shakira mu posléze věnovala píseň, ve které si nebrala servítky a Piquého pořádně natřela. K jeho smůle se pak singl stal celosvětovým hitem.

Články, které by tě mohly zajímat