Právě vysíláme

Jak Shakira odhalila nevěru Piquého? Za vše možná může džem v lednici

20. ledna 2023 11:12
Jak Shakira odhalila nevěru Piquého? Za vše možná může džem v lednici

Kolem Shakiry a jejího bývalého manžela je v posledních dnech opět velmi rušno. Zpěvačka poslala svému bývalému hodně ostrý vzkaz a nyní byl prý odhalen i způsob, jak měla Piquému přijít na nevěru.

Shakira a o deset let mladší Gerard Piqué se rozešli po skoro desetiletém vztahu. Důvodem rozchodu má pak být nevěra právě ze strany bývalého fotbalisty. Shakira před několika dny vydala singl, ve kterém se s Piquém rozhodně nemaže a posílá mu dost ostrý vzkaz. Jeho milenku a současnou přítelkyni nazývá „děvkou“ a Gerarda oslovuje jako slabocha, který nemá na to mít ženu, jako je ona.

Server ShowNews nyní přišel s informací, jak Shakira na nevěru svého partnera přišla. A pozor, rozhodně ho nepřistihla inflagranty. Kolumbijská zpěvačka má totiž zřejmě detektivní střevo a nevěru odhalila úplně jiným způsobem. Shakira si údajně všimla, že v lednici v domě ubývá její oblíbený jahodový džem. Gerard Piqué i dva zpěvaččini synové prý ale džem nemají rádi. Shakira tedy usoudila, že ho musí ujídat někdo jiný. A tím člověkem měla být právě Piquého milenka.

Ačkoliv se jedná pouze o spekulaci a samotná Shakira tuto teorii nepotvrdila, tato aférka s džemem začala rychle kolovat po sociálních sítích. Americká média tvrdí, že narážka na lednici se možná objevila v jejím klipu Te Felicito.

Piqué se svou současnou přítelkyní Clarou

Články, které by tě mohly zajímat