Právě vysíláme

Legenda týmu BOSTON BRUINS oslavila jubilejní 1 000. zápas ve velkém stylu!

6. února 2019 12:10
Legenda týmu BOSTON BRUINS oslavila jubilejní 1 000. zápas ve velkém stylu!

Hokejista Patrice Bergeron oslavil svůj 1 000. zápas v barvách týmu Boston Bruins senzačním způsobem: Kanaďan dvěma góly rozhodl zápas proti New York Islanders. Velký podíl na skvělém výkonu měl i český útočník David Pastrňák.

Srdce týmu

Patrice Bergeron hájí barvy bostonských Bruins už 16 let. Za tu dobu nastřílel kanadský útočník celkem 307 gólů a připsal si 473 asistencí. Není tedy divu, že ho fanoušci Bruins naprosto zbožňují! Bergeronův jubilejní 1 000. zápas spadal na domácí utkání Bostonu proti favorizovaným New York Islanders a fanoušci v hale TD Garden si během první třetiny nenechali ujít příležitost Bergeronovi popřát ke skvělému úspěchu. Bostonská legenda fanouškům oplatila dojemné gesto: v druhé třetině otevřel skóre po chybě hostujícího brankáře Robina Lehnera.

Kanadský centr nakonec rozhodl napjatý šlágr dvěma brankami a oslavil tak svůj jubilejní zápas tím nejlepším způsobem. Na úspěšném večeru pro Bruins se značně podílel i český útočník David Pastrňák, jenž přihrál Bergeronovi na obě branky. Boston Bruins se po povedeném zápasu proti Islanders nacházejí na 5. místě Východní konference. Bergeron a spol. mají tedy dobře našlápnuto do play-off, ale konkurence je letos velice silná.

Dotáhne hvězdné duo Bergeron – Pastrňák svůj tým do play-off? Můžou si fanoušci Bruins letos dovolit snít o Stanley Cupu? Napište nám vaše názory do komentářů!

Zdroj: NHL.com, YouTube, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat