Právě vysíláme

Skořápka praskla! Nejlajkovanější vajíčko INSTAGRAMU odkrylo své tajemství

6. února 2019 9:10
Skořápka praskla! Nejlajkovanější vajíčko INSTAGRAMU odkrylo své tajemství

V polovině ledna letošního roku se na Instagramu událo něco zvláštního. Neskutečný počet lajků získala fotografie pouhého vajíčka a dosavadní rekord Kylie Jenner byl tak překonán! Co ovšem ve skutečnosti vejce skrývalo?

Obyčejné vajíčko putovalo světem Instagramu rychlostí blesku a během krátké doby si získalo 52 milionů lajků. Fotografii přidal na internet neznámý uživatel pod jménem World_Record_Egg s tím, že chce překonat rekord hvězdy reality show Kylie Jenner, jejíž snímek má 18 milionů lajků.

Pokud jste příběh vajíčka pozorovali od jeho úplného začátku, jistě jste si všimli, že skořápka začala pomalu praskat. Před dvěma dny se dokonce na Instagramu objevil příspěvek, ve kterém zakladatel tohoto ojedinělého účtu slíbil, že vnitřek slavného vejce bude odhalen během amerického Super Bowlu, tedy 3. února.

Vejce, vejce, co v sobě ukrýváš?

A skutečně se tak stalo! Na účtu se hned den poté objevilo video, na kterém opravdu skořápka vajíčka praskla a posléze z něho začal plynout text, ve kterém vejce prozradilo, že se pod nátlakem sociálních sítí zhroutilo a všechny uživatele internetu vyzvalo k tomu, aby si své vnitřní potíže nenechávali pro sebe. Závěrem videa se pak ukázal odkaz na web neziskové organizace Health America (Zdravá Amerika), která se zabývá duševním zdravím.

Ve finále tak můžeme mít z vajíčka radost! Posloužilo totiž dobré věci. ?

Zdroj: Instagram

Chekit.cz: Nová sociální síť pro Čechy a Slováky

Články, které by tě mohly zajímat