Právě vysíláme

Lidé si malují kraslice na… no na zadky

22. dubna 2019 14:10
Lidé si malují kraslice na… no na zadky

Ať už patříte k zastáncům tradičních velikonočních oslav, nebo ne, máme pro vás jeden způsob uctění tohoto svátku, který vás dozajista pobaví. Jestli ho vyzkoušíte na vlastní kůži, to už je jen na vás. Každopádně pokud ano, chtěli bychom výsledek vidět. A to moc!

Někdy je zajímavé ohlédnout se trochu do historie a zapátrat na internetu po zajímavostech – v tomto případě spojených s Velikonocemi. To jsme taky udělali a co jsme objevili? Bizarní instagramový trend z roku 2016 nazvaný Velikonoční vaječné zadky nebo-li Easter egg butts (v originále to zní mnohem lépe), kterému bylo věnováno nespravedlivě málo pozornosti.

Není zcela jasné, jak přesně tento trend vznikl. Známý internetový server BuzzFeed přišel v březnu roku 2016 s článkem obsahujícím 13 pěkně velikonočně vybarvených zadečků, a tak to asi začalo. Několik obrázků se stalo virálními hity a hashtag #EasterButt se začal na Instagramu objevovat pravidelně kolem Velikonoc. 

Zaregistrovali jste třeba tyhle parádní kraslice od Marky_Make_Up v roce 2018?

A nebo tyhle malované nádhery rok před tím??

Zkuste si projít fotky s hashtagem #EasterButt na Instagramu a zaručujeme, že se nebudete nudit.

Ale abyste si nemysleli, že jde výhradně o dospěláckou zábavu, rodiče už roky malují kraslice i na zadečky svých mimin. Mno… Přidáte se letos?

Jestli jo, tak příjemnou zábavu!

Zdroj: www.delish.com

Články, které by tě mohly zajímat