Právě vysíláme

Like House 2 má novou soutěžící. Kdo nahradil Agátu Hanychovou?

2. listopadu 2021 14:35
Like House 2 má novou soutěžící. Kdo nahradil Agátu Hanychovou?

Reality show Like House 2 už se plně rozjela a stejně jako první série budí na sociálních sítích velké emoce. Po odchodu Agáty Hanychové pak do vily přichází nová soutěžící. O koho jde?

Do vily pod dohled kamer zavítalo hned několik influencerů a druhá řada nabízí opravdu rozdílné osobnosti. Diváci tak posílají hlasy Jakubovi „Freescootovi“ Smerkovi, Tereze Koubkové, Kristal Shine, Tadeáši Kuběnkovi, Samuelu Samakemu, Sebastianu Šiklovi a Ele Yabay. V reality show pak celkem osm dní působila i Agáta Hanychová, která ale už pořad opustila a její odchod byl prý plánovaný už před začátkem show.

Nyní do vily míří další infleucerka, co bude bojovat o půl milionu korun. Je jí dvacetiletá tiktokerka Anastázie Chomičová, která na sociálních sítích vystupuje pod přezdívkou Satnady. Pro web Prima Lajk pak uvedla, že je velkou milovnicí tetování a pochází z Běloruska. „Můj obsah na TikToku je o tetování, oblečení a umění. Dělám tzv. customs, což je předělávání basic oblečení do alternativních stylů. Tím se snažím svým divákům předat myšlenku, aby byli víc originální a nebáli se vyčnívat z davu. Na YouTube se věnuju tetování, tutoriálům, tipům a trikům,“ tvrdí o sobě Anastázie, která do vily nastoupila začátkem tohoto týdne.

 

Články, které by tě mohly zajímat