Právě vysíláme

LIVERPOOL FC je podle výzkumu nejnenáviděnějším týmem anglické PREMIER LEAGUE

24. května 2019 12:10
LIVERPOOL FC je podle výzkumu nejnenáviděnějším týmem anglické PREMIER LEAGUE

Tato novinka zřejmě fanoušky a fotbalisty Liverpoolu FC moc nepotěší. Server FanChant, jenž se chlubí databází fotbalových chorálů po celém světě, zveřejnil neoficiální žebříček nejnenáviděnějších týmů v anglické nejvyšší lize a čelí mu právě rudí finalisté letošní Ligy mistrů. Další v pořadí jsou například Tottenham, Manchester City i Manchester United.

Zajímavý žebříček

FanChant zkoumal chorály všech týmů v Premier League a zjistil, do kterého týmu se naváží největší počet negativních či zesměšňujících chorálů. Liverpool FC se na tomto nelichotivém žebříčku těsně umístil na prvním místě s 50 chorály. Po osmnáctinásobném vítězi anglické ligy se překvapivě umístili další finalisté letošní Ligy mistrů, Tottenham Hotspur – londýnský tým se chlubí 42 nelichotivými chorály. Uvidíme, zda se tohle číslo změní po finálovém utkání v Madridu!

Další dvě příčky na žebříčku negativních chorálů obsadily týmy z Manchesteru. Na třetím místě se s 39 chorály umístil Manchester City, jenž pod Pepem Guardiolou letos podruhé po sobě vyhrál anglickou Premier League. Uřadující mistry anglické ligy následují jejich rivalové, Manchester United – ti se nedočkali mistrovského titulu Premier League od roku 2013.

Fanoušci nemusí smutnit

Žebříček serveru FanChant sice vypadá pro fanoušky těchto čtyř úspěšných anglických týmů nelichotivě, ale pokud fandíte právě jednomu s těchto celků, nemusíte příliš smutnit. Celkovým vítězem v této anketě – pokud se nebavíme pouze o Premier League – se totiž stal anglický druholigový celek Leeds United, jehož pravidelně zesměšňuje až 117 chorálů od fanoušků! Chudáci.

Hráči Leeds United

Hráči Leeds United to nemají vůbec lehké!

Zdroj: SportBible, FanChant, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat