Právě vysíláme

LUIS FONSI rozzářil pražské Letňany skvělým vystoupením

10. srpna 2019 9:10
LUIS FONSI rozzářil pražské Letňany skvělým vystoupením

Jedna z největších světových hvězd latinské hudby předvedla v Praze strhující show. Těžko najdete interpreta, který své diváky dokáže pobavit tak, jako Luis Fonsi.

Velmi povedený koncert

Vystoupení Luise Fonsiho v Hale 3 v areálu PVA Praha Letňany mělo snad všechno, co si člověk mohl přát.  Koncert se původně měl konat venku na prostoru letiště Letňany. Změna místa mu ovšem nakonec prospěla – zpěvák měl větší prostor pro interakci s obecenstvem, což u fanoušků silně zabodovalo. Pořadatelé odvedli výbornou práci a akustika uvnitř zdánlivě nepřející haly vůbec nebyla špatná.

Luis Fonsi během koncertu v pražských Letňanech

Luis Fonsi během koncertu v pražských Letňanech

Největším plusem povedeného koncertu bylo, že puertorický zpěvák za sebe nechal mluvit hlavně svoji hudbu. Překvapivými hity byly písničky Calypso, Imposible a Sola. Ačkoliv Fonsiho vnímáme spíše jako popovou hvězdu, při koncertu v pražských Letňanech ukázal i svoji rockovější stránku a nesmírně se mu to povedlo. Vystoupení završily celosvětové hity Date La Vuelta, Échame La Culpa a Despacito. Před poslední zmíněnou písničkou jsem měl docela obavy – dokáže ji Fonsi zazpívat kvalitně i naživo? Neodflákne to? Nemusel jsem se bát. Hvězda latinského popu to zvládla na jedničku, stejně jako celý koncert.

Luis Fonsi v pražských Letňanech

Luis Fonsi v pražských Letňanech

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat