Právě vysíláme

Má Brad Pitt novou přítelkyni? Údajně randí s manželkou hvězdy Upířích deníků

18. listopadu 2022 9:10
Má Brad Pitt novou přítelkyni? Údajně randí s manželkou hvězdy Upířích deníků

Ačkoliv bylo jméno Brada Pitta v posledních týdnech spojováno s Emily Ratajkowski, herec je údajně už několik měsíců šťastně zadaný. Randit má s Ines de Ramon, manželkou Paula Wesleyho známého z Upířích deníků. Ten v září prozradil, že s partnerkou žijí v odloučení.

Brad Pitt má zřejmě novou známost. O víkendu byl viděn na koncertě Bona s Ines de Ramon. Veřejnost ji zná zejména jako manželku Paula Wesleyho, s nímž se dala dohromady v roce 2018. V odloučení má pár žít minimálně pět měsíců, podle všeho mělo jít o oboustranné rozhodnutí.

Po příjezdu do areny, kde měl Bono koncert, se PittRamon setkali se Cindy Crawford, Rande Gerberem a Seanem Pennem, přičemž se objímali a drželi za ruce. Ramon je fitness trenérkou a nutriční poradkyní, poslední tři roky je pak viceprezidentkou společnosti zabývající se výrobou šperků Anita KO.

Wesley a Ramon oznámili svůj rozchod letos v září po téměř tří letech manželství. Od sebe však mají být mnohem déle. Podobně jako jeho ex si už také čtyřicetiletý Paul Wesley známý z Upířích deníků našel přítelkyni. Aktuálně randí s dvaadvacetiletou modelkou Natalie Kuckenburg.

Pitt se po rozchodu s Jolie snaží, aby nebyl se ženami viděn na veřejnosti. Údajně z toho důvodu, aby ho bývalá manželka nepomlouvala před dětmi než doposud, kdyby měl vážnou známost. Spolu má pár celkem šest dětí, nejmladší jsou dvojčata Vivienne a Knox. Je jim čtrnáct let.

Články, které by tě mohly zajímat