Právě vysíláme

„Marianek nemá ani koule, ani peníze,“ pustil se do youtubera Karlos Vémola

23. listopadu 2021 8:10
„Marianek nemá ani koule, ani peníze,“ pustil se do youtubera Karlos Vémola

Karlos „Terminátor“ Vémola byl dalším hostem Behind The Instagram na Evropě 2. Kromě jiného přišla také řeč na Jona Marianka, který zápasníka vyzval před několika měsíci k souboji. Nabízel mu deset milionů korun, Vémola se nechal slyšet, že ho zmlátí za půlku. „A bylo ticho. To je jasnej důkaz toho, že nemá nic,“ říká česká hvězda MMA.

S výzvami na boxerské zápasy jako by se roztrhl pytel. S jednou přišel v první polovině letošního roku také Jon Marianek, který aktuálně pracuje pro amerického influencera Jakea Paula. Karlosi „Terminátorovi“ Vémolovi tehdy nabídl deset milionů za to, když s ním půjde do ringu. Uvedl zároveň, že pokud zápasník kývne, půjde o největší fightovou událost v České republice.

A Vémola kývl. Dokonce uvedl, že s Mariankem půjde zápasit i za půlku. „A bylo ticho. To je jasnej důkaz toho, že nemá nic,“ uvedl český MMA bojovník v rozhovoru pro Evropu 2. „Marianek nemá ani koule, ani peníze. Nemá ani korunu, má hloupý kecy a chce si na zápasnících udělat jméno,“ dodal Vémola.

Podle něj nedokáže youtuber nahnat čas, který profesionální zápasníci v průběhu let věnovali svým tréninkům. „Zápasíme desítky let, celý život a nějaké YouTube hovado Marianek, kterej v životě nebyl v gymu, to nemůže za rok nebo půl roku dohnat. Přijde k úrazu,“ předpovídá MMA fighter. Mrzí ho pouze to, že spousta lidí se jeho slov chytla. „Chápu, že ho chtějí zmlátit, ale brzy dojde k nějakému zranění. Až takovýhle disco zápasníci budou lozit s opravdovýma frajerama do ringu, tak dřív, nebo později se něco stane.“

Do Marianka si „rýpl“ v InstaCallu Evropy 2 letos v červnu i jeho oblíbenec Marpo. „Dát někomu za tři mega do držky, to je docela dobrý. On podle mě v životě nebojoval. Nebo dejme tomu, že s Jakem Paulem asi někdy trénoval, ale reálnej zápas, to je úplně něco jinýho. Najednou na tebe působí stres, jsou tam lidi. On není zvyklej vystupovat před lidma,“ vysvětlil Marpo, proč by podle něj influencer neměl šanci.

 

Články, které by tě mohly zajímat