Právě vysíláme

Marpo poslal drsný vzkaz Karlosu Vémolovi. „Místo hloupých řečí víc trénuj,“ vrátil mu úder Terminátor

26. ledna 2022 13:10
Marpo poslal drsný vzkaz Karlosu Vémolovi. „Místo hloupých řečí víc trénuj,“ vrátil mu úder Terminátor

Marpa a Karlose Vémolu čeká v květnu už jednou odsunutý zápas. Původně se měl odehrát v listopadu, kvůli zdravotním problémům Terminátora se však musel odložit. Marpo se ale bojí, aby z něj Vémola nevycouval, proto mu skrze sociální sítě poslal drsný vzkaz. A zápasník mu vrátil úder.

„Dva roky dřu, posouvám a ruším práci kvůli tomuhle fightu, protože osobně pro mě hodně znamená! Ne kvůli penězům, ty si vydělám jinde. Ale protože vím, že na tohle mám a vyhraju,“ nechal se slyšet rapper a vzkázal Vémolovi: „Zdraví Ti už slouží, prohlašuješ všude, že budu první postojový KO pro Tebe. Tak šup, šup, podepiš ten zatracený kontrakt a buď chlap!“

Zpráva se dostala až k Terminátorovi, který v posledních dnech řešil především svůj vztah s Lelou Ceterovou. Ten byl jako na houpačce, hlásí však, že už má vše vyřešené a aktuálně na sobě maká v posilovně.

„Slyšel jsem, že máš blbý kecy na instagramu, tak já makám v gymu. Určitě Ti asi někdo řek, že nejsem úplně zdravotně v pořádku, takže máš silný řeči, to se ale hodně pletou. Ruka je na nejlepší cestě, dávám se dohromady a rozhodně v květnu v tom ringu budu,“ vzkázal Marpovi.

Dodal, že mívá třífázové tréninky s tím, že na rozdíl od něj, který dle jeho názoru trénuje maximálně třikrát týdně, maká v posilovně denně. „Slibuju Ti, že se připravuju na ten první životní knockout. Už si koupily tisíce lidí lístky, tak je nezklam, aby ten knockout nepřišel už v prvním kole. Aby ses nedivil. Takže místo hloupých řečí, kamaráde, víc trénuj.“

Zápas se pod hlavičkou Oktagonu uskuteční v sobotu 21. května 2022 v pražské O2 areně.

Články, které by tě mohly zajímat