Právě vysíláme

Martin ze Survivora neunesl prohru: Johana mi zkazila život, tvrdí

19. května 2023 12:22
Martin ze Survivora neunesl prohru: Johana mi zkazila život, tvrdí

Survivor Česko & Slovensko skončil a zná svého vítěze. Poražený Slovák Martin Konečný, který skončil na druhém místě, bere prohru velice těžko a stále se s ní nesmířil. Vinu pak hází na další soutěžící.

Martin byl velmi kontroverzní postavou druhé série Survivor a diváky rozděloval do dvou táborů – jedni mu fandili a druzí přímo nesnášeli. Ačkoliv se Martin probojoval do finále, na výhru to nestačilo a výhru 2 a půl milionu korun získal jeho konkurent Tomáš. Hlasování pak rozhodla Johanka, která se rozhodla dát hlas právě Tomášovi.

Právě to ovšem bere Martin jako obrovskou zradu. Podle něj mu Johanka bodla kudlu do zad a připravila ho o lepší život. „Mohl jsem žít úplně jinak. Johana mi zkazila život. Obrala mě o 100 tisíc eur. Mohl jsem žít jinak a nenervovat se, kde seženu práci…„Mohl jsem být někde jinde a zůstal jsem tam, kde jsem. Dělníkem. Chudou slovenskou třídou. Je to absolutní zrada,“ řekl Martin pro Extra.cz s tím, že na slavnostním večeru v Praze, kde se konalo odhalení vítěze, se s Johankou ani nepozdravil. Odpuštění je prý z jeho strany naprosto vyloučené a nechal by se obměkčit snad jedině tehdy, pokud by mu sama Johanka peněžní výhru ve výši 2 a půl milionu dala.

Články, které by tě mohly zajímat