Právě vysíláme

MICROSOFT zakazuje aprílové fóry! Má k tomu zvláštní důvod

28. března 2019 9:10
MICROSOFT zakazuje aprílové fóry! Má k tomu zvláštní důvod

Počítačový gigant Microsoft nemá tradici aprílových vtipů a pranků příliš v oblibě. Americká firma letos zakázala všem zaměstnancům vykonání aprílových vtipů na veřejnosti. Proč?

Zvláštní odůvodnění

Začátek dubna se blíží a mnozí z nás už máme pečlivě vymyšlené plány, jak naše kolegy či kolegyně během tohoto slavného dne nachytat. Je ovšem jedna firma, u které se aprílové fóry letos určitě konat nebudou. Tou je Microsoft. Tamní marketingový šéf Chris Capossela údajně rozeslal všem zaměstnancům email, ve kterém explicitně zakázal jakékoliv veřejné aprílové fóry. Podle Capossely má firma „mnohem víc co ztratit, než získat„, kdyby dopustila aprílové vtipy. Marketingový šéf rovněž uvedl, že aprílové fóry „mají omezený pozitivní vliv a můžou strhnout mediální kauzy„.

Microsoft

Počítačoví giganti notoricky neslaví tento veselý, neoficiální svátek, nicméně, zvláštní odůvodnění marketingového šéfa Capossely pobavilo několik set uživatelů na sociálních sítích.

Pokud tedy máte v oblibě aprílové fóry a vaším snem je kariéra v počítačovém sektoru, doporučili bychom změnu kariérního směru!

Zdroj: PCGamer.com, Buzzsumo, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat