Právě vysíláme

Mix starého s novým! Umělec nabídl zajímavou variantu toho, jak by mohl vypadat LVÍ KRÁL

4. srpna 2019 9:10
Mix starého s novým! Umělec nabídl zajímavou variantu toho, jak by mohl vypadat LVÍ KRÁL

Už několik týdnů v kině běží nový verze legendární pohádky Lví král a podle návštěvnosti to vypadá, že společnost Disney má na kontě další hit. Remake 25 let starého filmu se opírá hlavně o vydařenou počítačovou animaci, díky které vypadají postavy velmi reálně.

Lví král boduje a diváci se do kina jen hrnou. Za vysokou návštěvností určit stojí i kvalitní obsazení hlavních dabérů. Hlasy postavám totiž propůjčily takové hvězdy jako je Beyoncé, Seth Rogen či James Carl Jones.

Ačkoliv jistě příběh o Simbovi vydělá Disney mnoho peněz, moderní verze staré klasiky se však právě kvůli přílišné podobě s reálnými zvířaty stává i terčem kritiky. Převážně filmoví odborníci tvrdí, že zvířatům se z tváří vytratila emoce a snímek tak ztrácí ono hlavní kouzlo, kvůli kterému se do něj fanoušci před lety zamilovali.

Umělec Nikolay Mochkin alias Ellejart proto na svém instagramu zveřejnil snímky, na kterých kombinuje podobu postav z nové verze filmu a tu starou z animovaného snímku. Co na říkáte? Líbí se vám?

 

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat