Právě vysíláme

Modelka chce mít nejmenší pas na instagramu, podstoupila kvůli tomu obtížnou operaci

9. prosince 2021 9:10
Modelka chce mít nejmenší pas na instagramu, podstoupila kvůli tomu obtížnou operaci

Modelka Luana Sandien, která fotí převážně pro Playboy, podstoupila těžkou operaci. Rozhodla se totiž být na instagramu tou, o níž budou všichni mluvit jako o „ženě s nejútlejším pasem“. Údajně si ho vždycky přála.

Někdo si přeje vypadat jako jeho oblíbená zpěvačka, jiný vezme za vděk „obyčejné“ Barbie panence. Luana Sandien se nikdy netajila tím, že by chtěla mít pas jako slavná panenka. Rozhodla se tedy zariskovat a podstoupit operaci, díky které bude mít „nejútlejší pas na instagramu“, jak sama říká.

K zákroku došlo před několika dny v Kolumbii a žena nyní pravidelně zásobuje své sledující fotografiemi z nemocnice. Má na nich obvázaný hrudník i část nohou. „Nenechala jsem si odstranit žebra, jen jsem si nechala udělat něco jako liposukci ke zmenšení stran mých boků,“ vysvětlila.

S výsledkem operace je Luana podle svých slov spokojená a těší se, až lidé její zahojený pas uvidí. „Budou ohromeni!“ myslí si. Bolest, kterou nyní prožívá, za to prý stojí. „Splnil se mi dětský sen,“ dodává modelka.

Články, které by tě mohly zajímat