Právě vysíláme

Na titulce Playboye bude poprvé v historii pózovat muž homosexuální orientace

7. října 2021 14:10
Na titulce Playboye bude poprvé v historii pózovat muž homosexuální orientace

Na titulní straně magazínu Playboy se poprvé v historii objeví homosexuál. Před fotoaparátem zapózuje influencer Bretman Rock.

Slavný magazín, jenž se vydává už jen v digitální podobě, se snaží o rozmanitost a na své obálky umísťuje různé osobnosti. Muž se na titulní straně objevil už dříve, ovšem nyní poprvé to bude muž homosexuální orientace.

Bretman Rock je influencerem z Filipín a titulka Playboye je pro něj velká pocta. „Mít muže na obálce Playboye je obrovské i pro LGBT komunitu, pro moji komunitu hnědých lidí, a je to všechno tak neskutečné,“ napsal na sociální sítě a zveřejnil první fotografie, na kterých má oblečený korzet a zaječí uši.

I pandemie koronaviru se zapříčinila o to, že slavný magazín vychází už jen v digitální podobě. I tak chce jít ovšem s dobou a na své obálky už nefotí jen dívky s mírami 90-60-90. Letos na jaře se na titulní stránce evropské mutace pánského magazínu objevila plus size modelka, dcera herce Davida Hasselhoffa Hayley. Vloni se zase německá plavkyně Elena Krawzow stala historicky první paralympioničkou na obálce.

 

Články, které by tě mohly zajímat