Právě vysíláme

Návrat Bezděkové ze Survivora: Horečky a problémy s břichem

14. dubna 2023 14:05
Návrat Bezděkové ze Survivora: Horečky a problémy s břichem

Vítěze reality show Survivor Československo budeme znát teprve v polovině května, ovšem všichni soutěžící se už nachází ve svých domovech. Jaký byl návrat pro oblíbenou Andreu Bezděkovou

Návrat z pustého ostrova do reality není mnohdy snadný. Soutěžící se musí aklimatizovat do svého tradičního prostředí a opět si zvyknout na běžný život. Občas návrat domů bývá těžký a doprovází ho i zdravotní problémy. Soutěží Andrea Bezděková by ostatně mohla vyprávět…

Ačkoliv nevíme, zda to modelka a miss dotáhla do finále, nad svou účastní v reality show se Bezděková nemusí stydět a je divácky oblíbená. Nutno ovšem podotknout, že z Dominikánské republiky se vrátila hubenější než kdy předtím, vyhladovělá a s pochroumaným zdravím. Andrea o svém stavu povyprávěla sledujícím na instagramu a sdělila jim své dojmy po návratu do Prahy. „Heeej, pořád nemohu uvěřit, že mi čtvrt roku dávali dobrou noc pavouci. Oheň byl televizí, moře vanou i záchodem a sliz vydolovaný z korýšů jsme opékali na rožni jako největší pochoutku. Prahli jsme po tom, čím máme tendence pohrdat (třeba takový klidně 4 dny starý bochník chleba!) a taky, že neexistuje nic vřelejšího, než je objetí našich blízkých (a pravda vyřčena přímo do očí),“ napsala a fanouškům i popsala momentální stav své tělesné schránky.

 „Pokud vás zajímá, jak se mé tělo shodné s podobou 12ti letého chlapce popralo s tímto nekonečným přísunem všeho, tak pravdou je, že již druhý den ležím v horečkách a s břichem větším než můj batoh se survivorskou garderobou,“ uvedla a rovněž přiznala, že přišla o několik vlasů.

Reality show Survivor došla do fáze sloučení a vznikl nový kmen pod názvem Rivalové. Jste fanoušky? Komu fandíte a kdo by se podle vás neměl dost do finále? Napište nám do komentářů.

Články, které by tě mohly zajímat