Právě vysíláme

Nenáviděný Jake Paul bude mít po prohře další boxerský zápas. A opět s UFC šampionem

14. dubna 2023 12:42
Nenáviděný Jake Paul bude mít po prohře další boxerský zápas. A opět s UFC šampionem

Bývalý youtuber, influencer a nyní i boxer Jake Paul se po první prohře vrátí do ringu. Do zápasu vyzvla další ikonu UFC.

Kontroverzní postava amerického internetu byla dlouho neporažena a v ringu porazila mnoho UFC hvězd. První Jakova prohra přišla ovšem letos v zimě a v zápasu s boxerem Tommym Furym Paul prohrál na body.

Do ringu se mnohými nenáviděný Jake vrátí již 5. srpna. Jeho soupeřem se stane opět UFC zápasník a tentokrát to bude slavný Nate Diaz. Ten je v prestižní organizaci MMA již 16 let a má tedy mnoho zkušeností. Jako boxer se však do ringu postaví poprvé.

Jake Paul dle svých slov považuje Diaze za jednoho z nejlepších bojovníků všech dob. Po poslední prohře se prý influencer cítí velmi dobře a soustředí se na trénink. Svým výkonem chce opět šokovat všechny odpůrce. „Můj poslední zápas neskončil tak, jak jsem chtěl, ale výsledek je pro mě nejlepší možný. Nyní si celý svět myslí, že jsem zranitelný. Ale ve skutečnosti jsem soustředěnější než kdykoli jindy. Můj tým chtěl, abych měl snadného soupeře, ale to není můj styl,“ uvedl.

 

 

Články, které by tě mohly zajímat