Právě vysíláme

Neuvěřitelná podoba. Elon Musk zveřejnil fotku se synem

5. srpna 2022 9:10
Neuvěřitelná podoba. Elon Musk zveřejnil fotku se synem

Jako vejce vejci. Elon Musk na svém twitterovém účtu zveřejnil fotografii se synem X Æ A-XII, který vypadá naprosto stejně jako on ve stejném věku. Snímek vznikl minulý rok na Díkuvzdání.

Elon Musk fotografie se svými dětmi příliš často nesdílí. Snímkem s dvouletým synem X Æ A-XII tak vyvolal poprask. A to i proto, že dítě vypadá jako kopie svého otce. Upozornil na to jeden z miliardářových sledujících vystupující pod přezdívkou DogeDesigner, který srovnal fotografie obou zainteresovaných. A skutečně. Stejný sestřih, totožný výraz a pravděpodobně i věk, rozdíl jen několik desítek let.

Syna X Æ A-XIIMusk se zpěvačkou Grimes. Jméno svého potomka vyslovuje dvojice jednoduše „X“. Jak miliardář v pořadu Joea Rogana vysvětlil, „Æ“ ve jméně se vyslovuje jako Ash (tedy prach), „A-XII“ je pak zkratkou Archangel 12, což byl krycí název pro průzkumný letoun dvacátého století.

Se zpěvačkou Grimes Musk minulý rok v prosinci přivítal na světě dceru, kterou jim porodila náhradní matka. Stejně jako jejich syn se dočkala netradičního jména, Exa Dark Sideræl. Zatímco „Exa“ odkazuje na superpočítačový termín exaFLOPS, „Dark“ je označením pro tmu, neznámo.Sideræl znamená hvězdný čas, ne ten náš pozemský,“ vysvětlila zpěvačka.

Musk je otcem celkem devíti dětí. Pět ratolestí má s exmanželkou Justine Wilson, minulý rok mu pak měla manažerka společnosti Neuralink porodit dvojčata, jak odhalily soudní dokumenty. V nich miliardář spolu se Shivon Zilis žádali o změnu příjmení dětí tak, aby nesla jméno otce.

Články, které by tě mohly zajímat