Právě vysíláme

NEYMAR místo Zlatého míče pařil CALL OF DUTY a fanoušci to naprosto nechápou

5. prosince 2018 12:10
NEYMAR místo Zlatého míče pařil CALL OF DUTY a fanoušci to naprosto nechápou

Neymar si v letošní anketě o nejlepšího fotbalistu roku očividně moc nevěřil. Brazilský fotbalista byl zřejmě tak přesvědčený o tom, že nevyhraje, že místo účasti na slavnostní akci dal přednost celovečerní pařbě na Call Of Duty.

Neymar v celkovém hodnocení o nejlepšího fotbalistu světa skončil celkem na 12. pozici, ale to mladému fotbalistovi bylo zřejmě jedno. Útočník týmu Paris St. Germain si totiž se spoluhráči Thiagem Silvou a Marquinhosem domluvil pařbu na nové verzi této počítačové hry během předávání cen a nezapomněl to živě vysílat skrz server Twitch.

 

Fotbalistovi se toto rozhodnutí pěkně vymstilo: fanoušci na sociálních sítích ho za to nesmírně zkritizovali a organizátoři prestižní ankety z toho také zřejmě nebudou mít obrovskou radost. Pohřbil tak Neymar svoje šance na zisk Zlatého míče nadobro? Snad si to brazilský útočník příště rozmyslí a dá přednost fotbalu před počítačovými hry!

Text v překladu zní:

„Tak během udělení cen Ballon d’Or 2018, Neymar streamuje, jak hraje novou verzi Call Of Duty na (serveru) Twitch. Fotbal je oficiálně ztracený…“

Zdroj: SportBible, Twitter, Instagram

Galerie: Ruská fotbalová rozhodčí vás dostane

Články, které by tě mohly zajímat