Právě vysíláme

Nová láska na obzoru? Shakira údajně okouzlila Toma Cruise

11. května 2023 9:54
Nová láska na obzoru? Shakira údajně okouzlila Toma Cruise

Nový, a velmi nečekaný pár? Americký bulvární server informuje o údajném zalíbení herce Toma Cruise ve zpěvačce Shakiře. Máme tu snad další hvězdný pár?

Jak možná víte, kolumbijská dračice Shakira má za sebou krutý rozchod s bývalým přítelem Gerardem Piquém. Fotbalista zpěvačku dlouhou dobu podváděl a našel si novou přítelkyni. Shakira mu posléze věnovala píseň, ve které si nebrala servítky a Piquého pořádně natřela. K jeho smůle se pak singl dokonce stal celosvětovým hitem.

Americký server Page Six nyní informuje o tom, že Shakira má už možná za Piquého hvězdnou náhradu. Zpěvačka se totiž na závodech Formule 1 v Miami setkala s hercem Tomem Cruisem a mezi dvojicí prý možná přeskočila jiskra. Zpěvačka se údajně Tomovi extrémně zalíbila a Cruise jí měl zaslat i pugét květin.

“Tom je Shakirou zcela okouzlen,” píše americký bulvár a média poukazují i na to, že krásná zpěvačka je menší než slavný herec. Tom Cruise totiž není žádný dlouhán a měří 170 cm. Většina jeho bývalým přítelkyň ho přerostla, a tak by pro herce mohla být příjemná změna to, že konečně bude ve vztahu ten vyšší. 🙂

Články, které by tě mohly zajímat