Právě vysíláme

Nový druh „práce“? Ženy a muži si nechávají platit za objímání

23. dubna 2021 13:10
Nový druh „práce“? Ženy a muži si nechávají platit za objímání

Síť CuddList se ve světě těší úspěchu. Lidé si na ní mohou „objednat“ profesionálního objímače, který za nimi přijede a stráví s nimi čas mazlením. Vše však stojí nemalou částku.

Slyšeli jste někdy o profesionálním objímači? Ano, i tento pojem existuje. Na portálu CuddList lze najít seznam žen a mužů, kteří si nechávají platit za mazlení. Na stránce si stačí pouze zvolit stát, ve kterém žijete, a poté už si můžete vybrat z nabídky několika osob, které si za své „služby“ nechávají zaplatit v přepočtu kolem tří tisíc korun.

O své zkušenosti promluvila pro Love Don’t Judge žena jménem Saskia, která služeb profesionálního objímače pravidelně využívá. A to i přesto, že má doma manžela. Ten dokonce o jejím „přáteli“ na mazlení ví.

„Nestarám se o to, co si ostatní myslí. Líbí se mi, jak se moje tělo cítí, když se s někým mazlím. S manželem spolu nejsme každý den, protože zkouším tady v New Yorku rozjet svoji hereckou kariéru. Jsem si na 99 procent jistá, že nežárlí. Vše mu říkám a mluvím s ním o tom,“ prozradila Saskia.

„Mám všechny typy klientů. Muže i ženy různého věku. Chtějí jen lidský kontakt, o tom to celé je,“ uvedl v Love Don’t Judge jeden z objímačů, kterých je aktuálně po světě přes čtyřicet a další přibývají.

Zdroj: Instagram, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat