Právě vysíláme

Nový trend na Instagramu! Známé osobnosti zveřejňují vtipné meme

24. ledna 2020 14:10
Nový trend na Instagramu! Známé osobnosti zveřejňují vtipné meme

Po #10yearschallenge, kdy lidé sdíleli své fotografie před deseti lety, tu máme nový trend, který nyní na nějakou dobu ovládne Instagram. A ačkoliv prozatím nemá žádný oficiální název, jistě jste ho už zaznamenali.

Za novým trendem ve znamení meme stojí překvapivě country zpěvačka Dolly Parton. Ta totiž jednoho dne zveřejnila meme, na kterém svoje fotky rozdělila do kategorií Linked In, což je profesní sociální síť, Facebook, Instagram a Tinder, jenž je seznamovací aplikací.

A jak už je vám asi jasné, princip tohoto meme spočívá v tom, že pro každou sociální síť je určena jiná fotografie. Pro Linked In tedy platí snímek, kde má uživatel seriózní výraz a pro Tinder, kde naopak působí vyzývavě.

Meme se na sociálních sítí rychle ujalo a nyní ho na Instagramu zveřejňuje řada celebrit. Některé dokonce vytváří sami fanoušci a musíme uznat, že řada z nich se vážně povedla.

A jelikož i náš moderátor Ondra Vodný sleduje instagramové trendy, i on si jedno povedené meme vytvořil. Na ty nejlepší meme mrkněte do naší galerie. 😊

 

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat