Právě vysíláme

Oscary čeká změna moderátora! Kdo se slavné akce ujme příští rok?

5. prosince 2018 13:10
Oscary čeká změna moderátora! Kdo se slavné akce ujme příští rok?

Americká filmová akademie potvrdila změnu moderátora v čele předávání Oscarů pro příští rok. Uvítají diváci změnu? Hodí se nový moderátor k akci?

Dokonalá volba

Slavnostního předávání se příští rok ujme americký herec a komik Kevin Hart. Diváci Harta znají například z filmů Jumanji: Vítejte v džungli, Centrální inteligence či Dokonalý svědek s. r. o. Rodák s Philadelphie rozhodně netajil své nadšení, když novinku oznámil na Instagramu:

Text v překladu zní:

„Už řadu let se mne lidé ptají, zda bych jednou chtěl moderovat Oscary a má odpověď byla vždycky stejná… Řekl jsem, že by to pro mě, jako pro komedianta, byla životní příležitost a stane se to, kdy se to stát má. Jsem tak šťastný, že jsem se dočkal dne kdy budu moci moderovat Oscary. Jsem dojatý už jen proto, že to byl můj dlouhodobý cíl… Stát se součástí tak neuvěřitelné skupiny lidí, kteří to pódium ovládli, je neuvěřitelné. Vím, že moje matka směje od ucha k uchu. Chtěl bych poděkovat rodině/kamarádům/fanouškům, že mi fandíte a že se mnou držíte… Letošní předávání Oscarů bude určitě stát za to. Moc si této příležitosti od akademie cením… Teď je čas se osvědčit.“

Fanoušci filmu jsou s volbou Harta spokojeni. Podle nich by charismatický komik mohl Americké filmové akademii pomoct odvrátit klesající sladovanost Oscarů za poslední dva roky. Hart je jeden z nejsledovanějších herců na Instagramu, což pomůže jemu i filmové akademii zvýraznit (a v případě akademie i napravit) celosvětový profil.

Povede se Hartovi zachránit Oscary před dalším těžkým ročníkem? My mu rozhodně věříme!

Zdroj: Instagram, Twitter, ČTK

11 věcí, které byste měli vědět o koledách

Články, které by tě mohly zajímat