Právě vysíláme

Osobnosti, kterým odnosila dítě náhradní matka: Nick Jonas, Kim Kardashian, Alec Baldwin nebo Sarah Jessica Parker

28. ledna 2022 9:10
Osobnosti, kterým odnosila dítě náhradní matka: Nick Jonas, Kim Kardashian, Alec Baldwin nebo Sarah Jessica Parker

Komu ze slavných osobností odnosila dítě náhradní matka?

Nick Jonas a Priyanka Chopra své fanoušky minulý týden překvapili zprávou o tom, že se jim narodil první potomek. Někdejší Miss World však zřejmě kvůli zdravotním problémům dítě neodnosila sama, naopak pár musel zvolit variantu náhradní matky. Mezi známými osobnosti případ není ojedinělý, jen se o nich příliš nemluví. Kdo ze slavných osobností musel tuto variantu také zvolit?

„Je to mimořádné požehnání… To, co všechny náhradní matky dávají rodinám, které nemohou mít vlastní děti,“ nechal se slyšet novinář Anderson Cooper, kterému v roce 2020 právě jedna z náhradních matek porodila syna Wyatta. Téma, o kterém se příliš nemluví, po narození dítěte Nicka Jonase a jeho manželky Priyanky zarezonovalo nejen médii.

Dvojice není jediná mezi známými osobnostmi, kdo možnost náhradní matky využil. V září roku 2020 se stejným způsobem narodila Alecu a Hilarii Baldwinovým dcera Maria Lucia, v červnu 2009 Marion Sarah Jessice Parker a Matthewovi Broderickovi, pro stejnou možnost se rozhodli i Michael Jackson či Kim Kardashian a Kanye West. Kdo další ze slavných lidí se mezi ně řadí?

Články, které by tě mohly zajímat