Právě vysíláme

Otec Nicoly Peltz zuří, za svatební účes a make-up dcera utratila majlant

24. února 2023 13:10
Otec Nicoly Peltz zuří, za svatební účes a make-up dcera utratila majlant

Otec Nicoly Peltz, která si loni v dubnu vzala Brooklyna Beckhama, Nelson, je miliardář a mohlo by se zdát, že mu na penězích nebude příliš záležet. Opak je však pravdou. Před několika týdny měl zjistit, že jeho dcera utratila za svatební účes a make-up přes dva a půl milionu korun. A to ho mělo rozzuřit doběla.

Veselka Nicoly Peltz a Brooklyna Beckhama byla vloni mnohými označována za „svatbu roku“. A není divu. Pár měl za ni nechat více než 440 milionů korun. Pro slavné rodiče, miliardáře Nelsona Peltze a fotbalistu Brooklyna Beckhama s manželkou Victorií, jde zřejmě jen o kapku v moři. I přesto však otec nevěsty zuřil, když se dozvěděl, že jen za účes a make-up utratila majlant.

Spolu s matkou Cladií se snažila Nicola částku před otcem ututlat.Claudia jednomu ze svatebních plánovačů zmínila, že se o ceně Nelson nesmí dozvědět, jinak by ji zabil,“ je uvedeno v dokumentech, které má k dispozici Page Six.

Informace vyšly najevo poté, co Nelson Peltz zažaloval svatební plánovačky Nicolu Braghin a Ariannu Grijalbu kvůli tomu, že mu odmítly vrátit zálohu zhruba čtyři miliony korun. Po devíti dnech práce se nechaly slyšet, že svatbu, která čítala více než pět set hostů, nezvládnou. O veselku se nakonec postarala organizace Michelle Rago Destinations.

Svatba se konala v luxusním rodinném sídle na Floridě za přítomnosti několika desítek hvězdných hostů. Mezi nimi byli tenistka Serena Williams,herečka Eva Longoria,kuchař Gordon Ramsay nebo členky kapely Spise Girls.

 

Články, které by tě mohly zajímat