Právě vysíláme

Oteklá a plná modřin. Jessica Alves podstoupila další operace

20. července 2022 9:10
Oteklá a plná modřin. Jessica Alves podstoupila další operace

Jessica Alves má za sebou další úpravy svého těla. Tentokrát šlo o liposukci a facelift, které podstoupila v Baku v Ázerbájdžánu. Nyní se poprvé ukázala na veřejnosti – oteklá a plná modřin, ale šťastná. Nově má mít oči stejného tvaru jako supermodelka Bella Hadid.

Jessica Alves, která před změnou pohlaví vystupovala jako Rodrigo, má za sebou další plastické operace. Tentokrát kvůli nim letěla až do dalekého Ázerbájdžánu. Jejich cílem byla mimojiné úprava očí tak, aby měly podobný mandlový tvar, jako vlastní Bella Hadid. Zda se to povedlo, není zatím z jejích nejnovějších fotografií znát. Jisté však je, že zákrok musel být opravdu bolestivý.

Aktuálně má Alves za sebou celkem devadesát plastických operací. Všechny prodělala během posledních dvaceti let a stály ji zhruba pětadvacet milionů korun. Mnozí ji považují za závislou na kosmetických zákrocích, ona to však odmítá. „Realitou je, že jsem se narodila jako muž, který je nyní ženou. Díky operacím jsem tím, kým jsem vždycky chtěla být.“

Vzhledem k tomu čím si prošla, se považuje za velmi silnou osobu. „Neexistuje lepší pocit než ráno vstát, podívat se do zrcadla a vidět ženu, kterou jsem se stala díky chirurgům z celého světa,“ uvedla pro Daily Mail.

Facelift a liposukci si dopřála ke svým 39. narozeninám. „Doktor Mubariz využil velmi inovativní procedury, aby udržel moji tvář fresh na dalších patnáct let.“ Jak přiznala, strávila hodiny na internetu, než našla toho správného chirurga. „Poslední tři roky jsem doktora Mubarize sledovala na sociálních sítích, ale kvůli koronaviru jsem do Baku nemohla letět dřív,“ dodala Alves.

Články, které by tě mohly zajímat